Du er her: Forsiden > Om Rollform AS

Om Rollform AS

Rollform AS er produsent og leverandør av komplette system- og glassveggløsninger, samt komponenter til systemvegger. Vi fokuserer primært mot det norske markedet.

Rollform AS kan tilpasse profiler og produkter etter kundens ønske og behov.

Kvalitet, fleksibilitet og punktlighet er våre grunnpilarer, og vi tar ethvert innredningsbehov like seriøst. Rollform ble etablert i 1994 og flyttet i 2009 inn i nye produksjonslokaler på Heia industri felt i Fetsund kommune.

Våre produkter selges via et landsomfattende nett av samarbeidspartnere. Våre samarbeidspartnere er ledende innredningsentreprenører som ivaretar planleggingen og den utførende delen av prosessen.

Rollform AS er medlem av bransjeforeningen BSY (Bransjeforeningen for Systeminnredning i Yrkesbygg) som er et kommunikasjonsledd mellom medlemmer og andre instanser i bygge bransjen. BSY besørger at informasjon med hensyn til krav i Norsk Standard og offentlige forskrifter blir formidlet til sine medlemmer. Dette for å sikre høy kvalitet i alle ledd i verdikjeden.

Rollform AS skal være en bedrift som skal bedrive verdiskapning først og fremst gjennom egen vareforedling/produksjon.
Vi vektlegger feilfrie, raske og pålitelige leveranser i henhold til kundens ønsker. Dette i tillegg til å skape merverdier for våre kunder gjennom kundetilpassede løsninger og fleksibilitet i alle ledd.

scroll up